Hoe het werkt

1

Schrijf u in en doe mee!

Meld u aan via ons inschrijfformulier. Als deelnemer betaalt u €45,- aan voor een bezoek aan huis. U kunt ook eerst langskomen bij één van de twee informatie-avonden. De data voor de informatie-avonden vindt u onder het tabje info-avond op deze website. U kunt maximaal 6 personen inschrijven voor de informatie-avond, dus neem gerust uw buren mee!

2

Onze expert komt bij u langs

Nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor een bezoek aan huis. Er komt dan een ervaren installateur bij u langs om uw situatie op te nemen. Bij het inmeten van het dak wordt er rekening gehouden met schaduw van bijvoorbeeld een dakkapel, schoorsteen of boom. We bepalen samen met u de beste plek voor de omvormer, optimaliseren de kabelroute en inspecteren uw meterkast.

Na het bezoek aan huis maken wij uw persoonlijke offerte.

Accepteert u de definitieve offerte? Dan wordt de aanbetaling verrekend op de eindfactuur. Blijkt uw woning niet geschikt voor zonnepanelen? Dan krijgt u het bedrag terug. Ziet u zelf af van ons aanbod? Dan vervalt de €45,- aan de Huizenaanpak voor de gemaakte kosten.

3

Installeren

Gaat u akkoord met de offerte, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een installatie-afspraak. Het gehele systeem; zonnepanelen, omvormer, monitoringssysteem en een extra groep in de meterkast wordt binnen 1 dag werkend opgeleverd. De volledige installatie van het systeem wordt door lokale installateurs gerealiseerd.

4

BTW retour vragen

De 21% BTW die u over de volledige installatie van de zonnepanelen betaalt, kunt u bij de Belastingdienst terugvragen. Wanneer u dit papierwerk liever door ons laat verzorgen, kan dit ook. Wij vragen daar een vergoeding voor van €125,- incl. BTW. Ook de BTW over dit bedrag krijgt u uiteraard weer retour!